Aloittelevana bloggaajana ihastuin todella paljon vilkaistessani kävijälaskuria tänään pitkästä aikaa. Se ilmoitti että jo 101 eri henkilöä on k'ynyt blogiani edes vilkaisemassa, aivan mahtavaa! Hyvä aloitus tälle aamulle.
Ja tottakai kiitos kaikille lukijoille.

Keskiviikosta asti olin pahalla päällä, koska Trendi ei tullut, ja vihdoinkin se ilmetyi postilaatikkoon perjantai-iltapäivällä. Viikonloppu pelastui, ja pitkä (2. päivän ;)) odotus palkittiin. Miksi keskiviikkona ilmetyvä Trendi voi tulla postilaatikkooni vasta torstaina? No, lehden saavuttua kuitenkin asia jo lähes unohtui.
Tottakai lehti tuli taas sopivaan aikaan, ihan koeviikon alla. Nytkin pitäisi tietysti olla lukemassa englannin kokeeseen, mutta ei hirveästi huvittaisi. Viimeksi menin englanninkokeeseen lukematta ja sain täysin saman numeron kuin aikaisemmissa jaksoissa kovan lukemisen jälkeen. Se vei luku-intoa.

Leikkasin hiukseni aamulla. tai no otsahiukset, sillä ajokorttia vasten otettavat passikuvat pitäisi huomenna käydä ottamassa, ja otsatukkani oli päässyt hieman pitkäksi, enkä todellakaan olisi kestänyt valokuvaaja-tädin pyyntöä laittaa se sivuun, jolloin olisin seuraavat 30 vuotta katsellut 'hei olen alasteella'-kuvaa. Lisäksi kuvassa näkyy toinen huippusaavutkuseni. Onnistuin leikkaamaan sormeeni aika syvänkin haavan. No, mutta ensimmäisellä kerrallahan sallitaan pari mokaa? Tukasta tuli yllättävän hyvä, siihen nähden, etten tosiaan koskaan aiemmin ole kokeillut hiustenleikkuuta itse.

1420760.jpg

Peukaloni on myös kaunis.