Kävin kirpparilla tänään, löysin kaksi ihanaa vyötä, vaikka aina sanon, etten löydä kirppariltakoskaanmitään. No, tulipa sekin sitten pyörrettyä.
Edustan tänään taas laiskuutta suurimmillaan, joten kuvasin vyöt yhtäaikaa, ja tyylikkäästi jynkkyihin ja t-paitaan yhdistettynä, nauttikaa tästä huippumuotikuvasta :D

1415861.jpg

Löysin myös aivan ihanan, kauan himoitsemani vanhanaikaisen, pinene matkalaukun, jonka näin katuteatteriryhmäläisellämme Italian matkanb yhteydessä, ja aloin himoita sitä. Tosiaan samanlainen harmaana löytyi tänään kirpputorilta (jopa 9e) ja minä idiootti jätin sen sinne. Kadun sitä tällä hetkellä niin suunnattomasti, että huomenna taitaa tulla vaikka pyöräreissu kaupunkiin (8km). Toivon todella, ettei kukaan ole käynyt nappaamassa sitä. Olen sen takia jo yhden iltapäivän hakannut päätä seinään. Nyt tosiaan pelottaa.

Siinä päätä sienään hakatessa mietein juuri myös sitä miten rajoittunut joskus olen. Yleensä kun istun kotona syömään ruokaa, otan viereen täysinäisen maitopurkin ja juon sen siinä yhdeltä istumalta. No, rajoittuneisuuteni ilmeni tänään, kun tajusin, ettei kaapissa ollut kuin ykkösmaitoa. Istuin pöydän viereen spagettilautasen ja maitopurkin kanss,a enkä saanut alas kuin yhden mukillisen maitoa, koska inhoan niin paljon rasvaisia maitoja. Olen lapsesta asti juonut rasvatonta maitoa, kun sitä on meillä kotona aina ollut, enkä voi enään sietää mitään rasvaisempaa maitoa, vaikka ykkösmaitoakaan ei nyt yleensä kamalan rasvaiseksi luokitella.

Tuo spagetti on hyvä esimerkki siitä, miten laiska joskus olen. Kotitalous oli yläasteella kymppi, ja olen oiskeasti hyvä laittamaan ruokaa ja leipomaan. Kuitenkin kun laitan ruokaa, ne ovat yleensä tämän tyylisiä (mutta ihania, kannattaa kokeilla!)

'Pelti'

Tikkuperunoita
Nugetteja
(Broilerpyöryköitä)
Haluamasi määrä ruokaa uuninpellille ja pelti uuniin. N. 1,5 kertainen aika kuin tikkuperunapussissa, silloin tulee ihanan rapeaa. (ja kaikkia löytyy aina pakastimesta)

'Spagettia'

Spagettia
Broilerpyöryköitä
(ketsuppia)
Spagetti keitetään ohjeen mukaan, Broilerpyörykät lämmitetään mikrossa. Lautaselle ja ketsuppia päälle.

'katkarapukuskus'

Kuskusia
Katkarapuja
Mausteita
Valmista kuskus paketin ohjeen mukaan, sulata katkaravut mikrossa. Sekoita ja mausta (esim paprikamauste, erilaiset yrttiseokset). Tätä on aina pakko syödä enemmän kuin oikeasti jaksaisi.

En tosiaan taida arkipäivänä olla mikään keittiöihme?
Kertokaa ihmeessä jos jollakulla on jotain yhtä helppovalmisteista herkkuruokaa, jota voisin kokeilla.