Pääsiäis loma menikin sitten taas perinteiseen tapaan-syödessä. Kun isovanhempien luona kierrettiin syömässä, eikä kotoakaan ruokaa puuttunut, on edessä hedelmiä ja ruisleipää, jotta kesällä kehtaa bikineissä näyttäytyä.
Eilis-ilta menikin suurelta osin aarretta kunnostaessa. Pelastin mummilan kaapista vanhan kannettavan (!) LP-levysoittimen, johon ihastuin ensisilmäykseltä. Aikoinaan se on ollut äitini ja mummini käytössä ja ilokseni tämä 30-vuotias soitin suostui toimimaan. Pikku hienosäätöjä ja ulkokuoren laittoa se on vielä vailla, mutta pian saan käyttööni kauan kaipaamani levysoittimen. Oman perheen soitin kun on vaihteeksi jumittanut, ja korjauttaminen ei ole ihan halpaa touhua.
Soittimessa on myös se ihana, etten tällaiseen ole koskaan aikaisemmin törmännyt, eli nämä eivät taida olla ihan yleisimmästä päästä?
Mutta tässä aarteeni, ensin suljettuna, kantokunnossa:
1408366.jpg

Ja sitten avattuna, soittokunnossa:
1408369.jpg

Tosiaan, ulkopesu vielä hieman kesken, meni kokoilta puhdistaessa vähintään kymmenen vuotta sitten vuotaneiden pattereiden ruostuttamaa patteripesää. Eli tuo ulkokuoren puhdistus tulee olemaan nopea ja helppo homma.
Ja kuten kuvista näkyy, Sinol vei myös kynsilakat mukanaan : D

Edit:// Olen menossa Tallinnaan puolentoista viikon päästä, jos jollain on jotain 'pakko käydä'-paikkoja niin ehdotuksia mulle!